Φρέιζιερ: «Η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία, να βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή»

Φρέιζιερ: «Η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία, να βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή»

Newsroom
Φρέιζιερ: «Η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία, να βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή»

bet365

O Tιμ Φρέιζιερ στάθηκε στην ΑΕΚ και μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να την επιλέξει.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση ενόψει της σεζόν που έρχεται, αφού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τιμ Φρέιζιερ που έχει περάσει από εννέα διαφορετικές ομάδες στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του και τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την Βασίλισσα να επιστρέψει στην κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:«Στην πρώτη μου χρονιά, που φεύγω από την Αμερική, νιώθω πολύ ενθουσιασμένος. Η Ευρώπη ήταν πάντα ένα «κεφάλαιο», που ήθελα να εξερευνήσω, και τώρα θεωρώ, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία, αυτή που μου δίνεται, ώστε ν’ αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο. Ξέρω, ότι το κλαμπ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, και θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε να το βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει δηλαδή. Ξέρω, ότι η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία και πολλές επιτυχίες, και παλαιότερα, και τα τελευταία χρόνια.

Είναι μια προοπτική που ναι μεν είναι καινούρια για μένα, αλλά δεν με αγχώνει. Κάθε άλλο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να απολαύσω το μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ στους οπαδούς μας, είναι ότι θα δείτε έναν παίκτη, που θα δίνει ό,τι έχει στο παρκέ. Πάντα με στόχο βεβαίως τις νίκες...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα