ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον πρώην NBAer, Τιμ Φρέιζιερ (vid)

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον πρώην NBAer, Τιμ Φρέιζιερ (vid)

Νίκος Καρφής
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον πρώην NBAer, Τιμ Φρέιζιερ (vid)

bet365

Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο στην περιφέρεια, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην NBAer, Τιμ Φρέιζιερ.

Σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Η Βασίλισσα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τιμ Φρέιζιερ που έχει περάσει από εννέα διαφορετικές ομάδες στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε Πέλικανς, Γουίζαρντς, Μπλέιζερς, Πίστονς, Μπακς, Μάτζικ, Σίξερς, Γκρίζλις, Καβαλίερς) μετρώντας 289 ματς στην κανονική περίοδο. Φυσικά στα... ελάφια ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετρά μέσο όρο 4.9 πόντους, 4 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 72% στις βολές. Η Ένωση με την συγκεκριμένη προσθήκη αναβαθμίζεται στη θέση του point guard και ο Ηλίας Καντζούρης θα έχει άλλη μια σημαντική λύση στα χέρια για τα γκαρντ ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν. Kορυφαία χρονιά του Φρέιζιερ στο ΝΒΑ ήταν το 2015-16 στους Πέλικανς όπου μέτρησε 13.1 πόντους, 7.5 ασίστ και 4.4 ριμπάουντ με 41% στα τρίποντα.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ που πιάνουν θέσεις ξένων είναι οι Γιάνις Στρέλνιεκς, Ακίλ Μίτσελ, Αλεξάντερ Μάντσεν, Κάμερον ΜακΓκριφ και Κένι Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα