Κέντρικ Πέρι: «Πανικοβληθήκαμε νωρίς στον Παναθηναϊκό»

Κέντρικ Πέρι: «Πανικοβληθήκαμε νωρίς στον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Κέντρικ Πέρι: «Πανικοβληθήκαμε νωρίς στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Κέντρικ Πέρι στάθηκε στην απειρία των παικτών του περσινού ρόστερ του Παναθηναϊκού καθώς και σε όσα έμαθε από τη θητεία του στην EuroLeague.

Ο Κέντρικ Πέρι ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, όμως δε μακροημέρευσε στους «πράσινους». Ο Αμερικανός γκαρντ, που θα συμμετάσχει στο EuroBasket ως κάτοχος διαβατηρίου του Μαυροβουνίου, μίλησε στο Basketnews για το πέρασμά του από την Ελλάδα και το τι ακριβώς πήγε λάθος στον Παναθηναϊκό τόσο για τον ίδιο, όσο και γενικότερα για την ομάδα.

«Ήταν ένας στόχος μου να παίξω στην EuroLeague. Αν και το διάστημα ήταν μικρό, εγώ κέρδισα πολλά. Το σπουδαιότερο που έμαθα ήταν να κάνω πολλά σε λιγότερο χρόνο. Για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου ήμουν ένας παίκτης που έπαιζε 30 λεπτά αλλά αυτό στην EuroLeague τις περισσότερες φορές δε συμβαίνει. Μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ.

Είχα τις δυσκολίες μου στον Παναθηναϊκό. Προσπάθησα να μάθω και να δω τι θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα. Έμοιαζα να βιαζόμουν και αυτό επηρέασε το παιχνίδι μου. Πρέπει να βλέπεις το βίντεο, να αναλύεις το παιχνίδι και να βγάζεις φάσεις για τους συμπαίκτες, όχι μόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα κάνω περισσότερο φέτος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Πανικοβληθήκαμε λίγο νωρίς. Όλη η ομάδα, όχι μόνο ο κόουτς. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Κοιτώντας πίσω στο καλοκαίρι είχαμε πολλούς πρωτόπειρους στην EuroLeague παίκτες, όπως και ο κόουτς (σ.σ. ο Δημήτρης Πρίφτης). Όταν συμβαίνει αυτό δεν ξέρεις ακριβώς τι θα συμβεί. Αν κάτι πάει καλά μπορεί να συνεχίσει, δυστυχώς για εμάς συνέβη το αντίθετο. Ξέρω πως στο παρελθόν η ομάδα είχε μία διαφορετική πορεία. Έχω αγάπη για τον οργανισμό αλλά είναι απογοητευτικό να μην παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις» ήταν τα λόγια του νέου γκαρντ της Ουνικάχα Μάλαγα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα