Basket League: Ανακοινώθηκε η καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος

Newsroom
Basket League: Ανακοινώθηκε η καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της φετινής Basket League, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν τα 3/5 των μελών της. Μούντι και Αγραβάνης πλαισιώνουν τους Σλούκα, Βεζένκοβ, Παπαγιάννη.

Μετά τον Φώτη Τακιανό, που ανακοινώθηκε κορυφαίος προπονητής της Basket League, ακολούθησε και η ανακοίνωση της καλύτερης πεντάδα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021-22, με τον Ολυμπιακό να έχει δύο εκπροσώπους και τον Παναθηναϊκό έναν.

Συγκεκριμένα τον MVP του πρωταθλήματος, Σάσα Βεζένκοβ πλαισιώνουν οι Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Στέφαν Μούντι (Λάρισα), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας) και Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός).

Ο Σλούκας ήταν πρώτος σε όλες τις ψηφοφορίες των γκαρντ, με τον Μούντι που έκανε εκπληκτική σεζόν, οδηγώντας τη Λάρισα ως τα ημιτελικά του πρωταθλήματος να ακολουθεί, ξεπερνώντας τον Κίνο Κολόμ. Όσον αφορά τους φόργουορντ, ο Δημήτρης Αγραβάνης προσπέρασε στην άτυπη αυτήν κούρσα τους Παπαπέτρου και Κρουμπάλι, ενώ ο Παπαγιάννης έδωσε μεγάλη «μάχη», επικρατώντας τελικά του Φαλ στις προτιμήσεις των αρχηγών/προπονητών αλλά και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η καλύτερη πεντάδα της Stoiximan Basket League

  • Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός)
  • Στέφαν Μούντι (Λάρισα)
  • Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός)
  • Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας)
  • Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα