Basket League: Προπονητής της χρονιάς ο Φώτης Τακιανός

Newsroom
Basket League: Προπονητής της χρονιάς ο Φώτης Τακιανός

bet365

Στην άτυπη κούρσα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Φώτης Τακιανός βγήκε νικητής και πήρε έτσι το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στην Stoiximan Basket League.

Το μπασκετικό... θαύμα της Λάρισας στη σεζόν που μας πέρασε για την Stoiximan Basket League είχε την υπογραφή του Φώτη Τακιανού. Ο προπονητής των Θεσσαλών αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν που μας πέρασε στο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 39.2% των ψήφων του κοινού, αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Μπαρτζώκα με 27.68%. Όσον αφορά τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Τακιανός συγκέντρωσε 27 ψήφους (55.1%), ενώ ο Μπαρτζώκας 13 (26.53%).

Στην Λάρισα έφτασε όταν το ημερολόγιο έγραφε 16 Νοεμβρίου και παρότι η ομάδα βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-5, την οδήγησε στο 12-12 και την έκτη θέση, ενώ στα playoffs έφτασε ως το Game 5 των ημιτελικών για να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό, αποκλείοντας πρώτα με μειονέκτημα έδρας τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Προπονητή της Χρονιάς επιβραβεύοντας ουσιαστικά τα αποτελέσματα και τον βαθμό δυσκολίας της πορείας μας προς την 4η θέση. Η διάκριση δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης μα πιο πολύ αποτελεί δέσμευση και παρακαταθήκη για μεγαλύτερη προσπάθεια προς τους επόμενους στόχους.

Θέλω να αφιερώσω με μεγάλη αγάπη και να μοιραστώ το βραβείο με την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου Αναστασία και τους γιούς μου Ιωάννη και Παναγιώτη που ήταν στο πλάι μου και με στήριζαν συμμετέχοντας στην δύσκολη και απαιτητική διαδρομή μου. Πιστεύοντας ότι σε ένα ομαδικό άθλημα η προσωπική διάκριση έρχεται μόνο μέσα από την ομαδική προσπάθεια και συνεργασία θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό της ΚΑΕ Λάρισα, τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όλο το προσωπικό για την καθημερινή στήριξη ως αφανείς ήρωες της επιτυχίας μας, τους παίκτες για την κατάθεση ψυχής που έκαναν και το επαγγελματισμό τον οποίο έδειξαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου Γιάννη Μίσσα, Χαράλαμπο Καϊταντζίδη, Κώστα Δούκα για τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς και την προσήλωση τους. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, ευχές για βελτίωση και εξέλιξη ως άτομα, ως κοινωνία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα