Προμηθέας: Κράτησε τον Σίμπσον

Προμηθέας: Κράτησε τον Σίμπσον

Newsroom
Προμηθέας: Κράτησε τον Σίμπσον

bet365

Στον Προμηθέα θα αγωνίζεται και τη σεζόν 2022-23 ο Τρέβις Σίμπσον, για κάτι που σας είχε ενημερώσει και το Gazzetta.

Κάτοικος Πάτρας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Τρέβις Σίμπσον, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta. Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 30χρονο περιφερειακό, ο οποίος θα συνεχίσει να δίνει λύσεις στην ομάδα του Μάκη Γιατρά και την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 12,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, αλλά και 41% τρίποντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Trevis Simpson, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας μας και την σεζόν 2022-23.

Ο 30χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται ως Shooting Guard και ως Small Forward, αποκτήθηκε από τον Προμηθέα μεσούσης της φετινής σεζόν και ικανοποίησε πλήρως με την αγωνιστική του παρουσία το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχοντας καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Stoiximan Basket League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Simpson μέτρησε 12,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, ενώ ιδιαίτερα υψηλά ήταν τα ποσοστά ευστοχίας του, με 41% στο τρίποντο και 46% εντός παιδιάς.

Ευχόμαστε στον Trevis Simpson να εκπληρώσει όλες του τις ατομικές φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα