Προμηθέας: Ανανέωσε ο Σίμπσον για έναν ακόμη χρόνο

Προμηθέας: Ανανέωσε ο Σίμπσον για έναν ακόμη χρόνο

Προμηθέας: Ανανέωσε ο Σίμπσον για έναν ακόμη χρόνο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Τρέβις Σίμπσον θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Προμηθέα για έναν ακόμη χρόνο.

Δεν πάει πουθενά ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουρντ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν στον Προμηθέα και δεν πρόκειται να το κουνήσει... ρούπι από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o Τρέβις Σίμπσον συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της αχαϊκής πρωτεύουσας, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του και για τη σεζόν 2022-23.

Τα πάντα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και αμέσως μετά το τέλος των μικρών τελικών την ερχόμενη Πέμπτη (23/6, 17:00) με την αναμέτρηση του Προμηθέα με τη Λάρισα, αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Έτσι μετά τη συμφωνία με τον Βασίλη Μουράτο, οι Πατρινοί εξασφάλισαν και το «ναι» του Σίμπσον, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώνεται έχει μετρήσει κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 28:41 λεπτά συμμετοχής σε 32 ματς. Να σημειωθεί ότι σουτάρει με ποσοστό 50% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 78% στις βολές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα