Γιατράς: «Μετά τον Ολυμπιακό, η Λάρισα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ»

Γιατράς: «Μετά τον Ολυμπιακό, η Λάρισα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ»

Newsroom
Γιατράς: «Μετά τον Ολυμπιακό, η Λάρισα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ»

bet365

Ο Προμηθέας έφερε στα ίσα τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League κάνοντας το 2-2 και ακολούθως ο Μάκης Γιατράς έπλεξε το εγκώμιο της Λάρισας πριν από το Game 5 (23/6) που θα κρίνει την τρίτη θέση στην κατάταξη.

Η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της Basket League θα κριθεί την προσεχή Πέμπτη στο «Δ. Τόφαλος», από τη στιγμή που ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε της Λάρισας με 76-94 και έκανε το 2-2 στη σειρά των μικρών τελικών του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γιατράς τόνισε έπειτα από τον αγώνα με τους Θεσσαλούς: «Θα μου επιτρέψετε να πω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και στον coach και στο staff και στον οργανισμό της Λάρισας. Το λέω τώρα, που έγινε το τελευταίο παιχνίδι στη Λάρισα κι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την Πέμπτη. Έκανε μια σπουδαία χρονιά, έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ. Το είχα πει, ότι μετά τον Ολυμπιακό, για μένα η Λάρισα έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ. Επιμένω και το λέω, μπράβο τους!

Μπράβο τους που έφεραν και κόσμο στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ! Προχωράμε και τα ξαναλέμε την Πέμπτη». Προηγουμένως, είχε αναφέρει: «Δεν υπήρχε γυρισμός αν χάναμε και τρίτο παιχνίδι. Έγινε το 2-2, δεν έχει τελειώσει τίποτα, μεταφέραμε τη σειρά στην Πάτρα. Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, το αποδείξαμε και σήμερα. Ενώ μας έφυγε με μεγάλες διαφορές η Λάρισα, γυρίσαμε το παιχνίδι. Με την ευστοχία που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο και με την άμυνά μας, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα