ΚΑΕ ΑΕΚ: «Άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής»

Newsroom
ΚΑΕ ΑΕΚ: «Άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής»

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε επισήμως στα πεπραγμένα του σημερινού (17/6) Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, εξηγώντας πως συμμετείχε με επιφύλαξη στη διαδικασία.

Η «Ένωση» συμμετείχε στο έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ως τις 30/6 για να συμπληρώσει τις ελλείψεις του φακέλου της.

Ακολούθως εξέδωσε ανακοίνωση υπογραμμίζοντας πως θα της παραχωρηθεί αδειοδότηση αφού προβεί η Επιτροπή σε διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασής της.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«H Διοίκηση της ΑΕK ΒC ανακοινώνει, ότι:

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία (8-4), έπειτα από πολύωρη σύσκεψη την ακύρωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης, έπειτα από σχετική εισήγηση της ΑΕK ΒC.

Εκτάκτως σήμερα κληθήκαμε σε τηλεδιάσκεψη κατόπιν αιτήματος τεσσάρων (4) ΚΑΕ, προκειμένου να καλυφθεί νομικό κενό, αφού με τη χθεσινή απόφαση τέθηκε «εν αμφιβόλω» η αδειοδότηση όλων των ομάδων και η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ BC συμμετείχε με επιφύλαξη στη σημερινή διαδικασία, στην οποία μεταξύ άλλων αποφασίστηκε, όπως της παραχωρηθεί αδειοδότηση, αφού προβεί η Επιτροπή σε άμεση διόρθωση της πρωτοβάθμιας απόφασής της ως προς τα κατατεθέντα δικαιολογητικά του πλήρους φακέλου μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα