Ολυμπιακός: Με... Μιλουτίνοφ στον τρίτο τελικό

Ολυμπιακός: Με... Μιλουτίνοφ στον τρίτο τελικό

Newsroom
Ολυμπιακός: Με... Μιλουτίνοφ στον τρίτο τελικό
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπική του υπόθεση κι επί τη ευκαιρία θα παρακολουθήσει από κοντά το Game 3 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (17/6, 21:00).

Είναι γνωστό πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σέρβος επισκέφθηκε τη χώρα μας για μια προσωπική του υπόθεση καθώς και για να περάσει στιγμές ξεκούρασης μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του στη Μόσχα με τη ΤΣΣΚΑ.

Παράλληλα, ο 28χρονος σέντερ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2015 έως το 2020 κι ήταν μέλος στο τελευταίο πρωτάθλημα τον Πειραιωτών, το 2016, αναμένεται να παρευρεθεί στον τρίτο τελικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το βράδυ της Παρασκευής (17/6, 21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ματς που μπορεί να αναδείξει πρωταθλητή Ελλάδας, εφόσον κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι και κάνουν το 3-0 στη σειρά.

Ο «Μίλου» θα έχει την ευκαιρία να τα ξαναπεί μεταξύ άλλων και με τους παλιούς του συμπαίκτες στον Πειραιά, δηλαδή τους Πρίντεζη, Βεζένκοβ, Παπανικολάου και ΜακΚίσικ.

Το Insta Story του Μιλουτίνοφ από την Αθήνα:

3

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα