ΑΕΚ: Ζητάει την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης

ΑΕΚ: Ζητάει την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης

ΑΕΚ: Ζητάει την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης

bet365

Επιστολή στον ΕΣΑΚΕ έστειλε η ΑΕΚ, στην οποία ζητάει, ανάμεσα σε άλλα, ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης.

Λίγο πριν το κρίσιμο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για την αδειοδότηση των ομάδων της Basket League, η ΑΕΚ δημοσίευσε την επιστολή που έστειλε τη διοργανώτρια και ζητάει, ανάμεσα σε άλλα, την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης «για την καταχρηστική και μεροληπτική άσκηση των καθηκόντων της».

Παράλληλα, η ΑΕΚ ζητάει και τη «διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής».

Την Τετάρτη, 15/6, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, βασιζόμενη στη φημολογία που τη θέλει να μην παίρνει αδειοδότηση για την επόμενη Basket League. Στην πρώτη μίλησε ανοικτά για «κέντρα και παράκεντρα, που έχουν αρχίσει να λυμαίνονται το ελληνικό μπάσκετ και το έχουν μετατρέψει σε κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας, τζόγου και στοιχηματισμού εις βάρος κάποιων ομάδων, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν μικροπροσωπικά και μικροομαδικά συμφέροντα, αλλά και για να ικανοποιήσουν κρυφές ματαιοδοξίες».

Στη δεύτερη ανακοίνωση έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ», ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η παραίτηση του Σταύρου Δουβή από την Επιτροπή Αδειοδότησης.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΚ:

«H AEK BC σε συνέχεια των χθεσινών ενημερώνει, ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ με την οποία ζητεί, όπως συμπεριληφθούν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. τα κάτωθι:

1) Επανέλεγχος των φακέλων όλων των ΚΑΕ σε ανοιχτή διαδικασία με παρουσία των εκπροσώπων όλων των ΚΑΕ, λόγω βάσιμων ενδείξεων/αποδείξεων ότι δεν τηρήθηκε η σωστή διαδικασία

2) Λήψη απόφασης για διάλυση της Επιτροπής Αδειοδότησης λόγω μη προσήκουσας, καταχρηστικής και μεροληπτικής άσκησης των καθηκόντων της

3) Λήψη απόφασης για ακυρότητα της διαδικασίας αδειοδότησης και ακύρωση της εισήγησής της στο σύνολό της

4) Λήψη απόφασης για διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής, συλλογής καταγγελιών και σύσταση φακέλων για άσκηση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων σε βάρος κάθε υπαιτίου».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα