ΑΕΚ: Γι' αυτό βγήκε στην αντεπίθεση

ΑΕΚ: Γι' αυτό βγήκε στην αντεπίθεση

ΑΕΚ: Γι' αυτό βγήκε στην αντεπίθεση

bet365

Η ΑΕΚ πέρασε στην... αντεπίθεση την Τετάρτη (15/6) με δύο ανακοινώσεις και το Gazzetta στέκεται στον λόγο τον οποίο ώθησε τους διοικούντες την ΚΑΕ σε μια τέτοια κίνηση.

Όπως είναι γνωστό η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε δύο «back to back» ανακοινώσεις όπου μεταξύ άλλων εξηγούσε αρχικά ότι «έχουν μετατρέψει το πρωτάθλημα σε κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας, τζόγου και στοιχηματισμού» ενώ μερικές ώρες αργότερα πέρασε ακόμα περισσότερο στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας την Basket League «εγκληματική οργάνωση».

Η αλήθεια είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» μίλησαν για πρώτη φορά ανοικτά με «ονόματα και διευθύνσεις» στην χαρακτηριστική τους ανακοίνωση. Πάγια τακτική της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια ήταν να κρατάει ήπιους και χαμηλούς τόνους. Άλλωστε ο Μάκης Αγγελοπουλος ήταν εκείνος που έμπαινε μπροστά και πρωτοστατούσε σε ζητήματα που αφορούσαν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Όμως από τη στιγμή που στην ΑΕΚ έχουν αντιληφθεί κάποιες εις βάρος τους καταστάσεις, αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση κατονομάζοντας τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τη φημολογούμενη απόρριψη του φακέλου της ομάδας, ανάμεσα και σε άλλες ΚΑΕ. Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ απαιτεί το άνοιγμα των φακέλων μπροστά σε όλες τις ΚΑΕ ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία ή ερωτηματικό για τα στοιχεία που συνθέτουν και υπάρχουν σε καθένα φάκελο ξεχωριστά.

Ο ΕΣΑΚΕ, και ύστερα από επικοινωνία του Gazzeta, δεν είχε να πει κάτι περισσότερο. Και αυτό διότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση όσον αφορά του φακέλους. Συγκεκριμένα παρέπεμψαν στο κρίσιμο Δ.Σ. της Πέμπτης (16/6, 15:00) όπου η Επιτροπή Αξιολόγησης θα ανακοινώσει τα πορίσματα αναφορικά με το ποιες ομάδες παίρνουν αδειοδότηση και ποιες όχι.

Το ίδιο ισχύει και για την ΕΟΚ καθώς δεν είχε να κάνει κάποια τοποθέτηση. Άλλωστε δεν εμπλέκεται ούτε στη μία ανακοίνωση ούτε στην άλλη αλλά όπως ανέφεραν παρακολουθούν τις εξελίξεις και όπου κριθεί σκόπιμο να παρέμβει, θα το κάνει.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα