Ολυμπιακός: Αμφίβολοι ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ για το Game 2

Ολυμπιακός: Αμφίβολοι ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ για το Game 2

Newsroom
Ολυμπιακός: Αμφίβολοι ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ για το Game 2
Με δύο προβλήματα προετοιμάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ομάδας του ενόψει του 2ου τελικού στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή των ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουρντ είχε τραυματιστεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην ήταν σε θέση να επιστρέψει στο παρκέ.

Η διάγνωση για το μέγεθος του προβλήματος ήταν καθησυχαστική ωστόσο έκανε λόγο για διάστρεμμα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Game 2 των φετινών τελικών της Basket League να είναι αμφίβολη. Την Δευτέρα (13/6) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία, όπερ σημαίνει ότι η παρουσία του ή όχι στο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το δεύτερο πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ακούει στο όνομα Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών. Κάτι που καθιστά αμφίβολη και τη δική του συμμετοχή στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα