Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 2 ο ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 2 ο ΜακΚίσικ

Newsroom
Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 2 ο ΜακΚίσικ
Διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής υπέδειξε η μαγνητική του Σακιέλ ΜακΚίσικ, του οποίου η συμμετοχή στο Game 2 των τελικών (14/06) φέρει... ερωτηματικά.

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του Game 1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς σε προσπάθειά του να σκοράρει στον αιφνιδιασμό γλίστρησε και φάνηκε να πονάει στο αριστερό του πόδι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον απέσυρε άμεσα, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο ΜακΚίσικ υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (12/06) σε μαγνητική, η οποία έδειξε διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής, κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το Game 2 στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (14/06).

Παρόλα αυτά, θα γίνουν προσπάθειες με συνεχόμενες θεραπείες τις επόμενες ημέρες ώστε να δώσει κανονικά το «παρών» με την κατάστασή του να μην προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα