Μπαρτζώκας: «Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μάς έβλεπαν; Θα πω όχι» (vid)

Μπαρτζώκας: «Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μάς έβλεπαν; Θα πω όχι» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μάς έβλεπαν; Θα πω όχι» (vid)
O Ολυμπιακός άνοιξε λογαριασμό στην ημιτελική σειρά με τον Προμηθέα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως όταν οι Ντόρσεϊ και Βεζένκοβ βρουν ρυθμό στο σουτ, μπορούν να ανοίξουν πολύ τη διαφορά.

O προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη νίκη επί του Προμηθέα με σκορ 116-73 και το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League: «Δεν ξέρω τι πρέπει να πω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Απλώς, ότι δείξαμε σοβαρότητα. Ο Προμηθέας κατά κάποιο τρόπο, όταν η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους, έδειξε να αφήνει το ματς.

Κι έτσι προφανώς άνοιξε τόσο η διαφορά, σκοράραμε τόσους πολλούς πόντους και είχαμε αυτά τα νούμερα. Εννοείται ότι περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι μεθαύριο. Η διαφορά πάντα πληγώνει τον εγωισμό του αντιπάλου και δημιουργεί αντίδραση, οπότε ας περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μάς έβλεπαν; Θα πω όχι. Παίκτες σαν τον Βεζένκοβ και τον Ντόρσεϊ, αν βρουν ρυθμό στο σουτ και γενικά δεν έχουν πίεση, μπορούν να ανοίξουν πολύ τη διαφορά, το έχουν κάνει πολλές φορές μέσα στην χρονιά. Η διαφορά έφυγε στους 30 πόντους, οι αντίπαλοι δεν είχαν κουράγιο να αντιδράσουν. Κι εμείς χαλαρώσαμε σε γενικές γραμμές μετά. Ψάχνω να κάνω ένα ρεαλιστικό σχολιασμό για αυτό το ματς αλλά είναι δύσκολο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα