Γαλατσόπουλος: «To All Star Game επιστρέφει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
Γαλατσόπουλος: «To All Star Game επιστρέφει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ»
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εξήγησε πως ο θεσμός του All Star Game επιστρέφει τα Χριστούγεννα με καινούργιο format στο ΟΑΚΑ.

Τα ημιτελικά της Basket League βρίσκονται προ των πυλών και το μεσημέρι του Σαββάτου 28/5 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και αρχηγών των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Προμηθέα και Λάρισας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εξήγησε μεταξύ άλλων πως θα επανέλθει ο θεσμός του β: «Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης που κάνουμε ως επαγγελματικό μπάσκετ για τα επόμενα και ακόμη καλύτερα 30 χρόνια δημιουργούμε νέους θεσμούς όπως το Super Cup, που αποτελεί την εορταστική εκκίνηση της σεζόν.

Αναβιώνουμε παλιούς όπως το All Star Game, το οποίο θα επιστρέψει τα προσεχή Χριστούγεννα με καινούργιο format και εκπλήξεις, στο ΟΑΚΑ, και με την βοήθεια της Πολιτείας και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προχωράμε σε θεσμικές αλλαγές με την δημιουργία της Επιτροπής Προαδειδότησης στον ΕΣΑΚΕ προκειμένου να εξυγιάνουμε όσες ΚΑΕ είναι απαραίτητο».

Πρόσθεσε, δε: «Επιδίωξη μας είναι να διευρύνουμε την εκπροσώπηση στο Πρωτάθλημα με μεγάλες περιοχές της πατρίδας μας που δεν εκπροσωπούνται σήμερα στην Basket League όπως για παράδειγμα η Ήπειρος ή η Κρήτη.

Δίπλα στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος στην χώρα μας και πανευρωπαϊκά, νέες και ανερχόμενες ισχυρές παρουσίες έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας νέο ενδιαφέρον και τονώντας τον ανταγωνισμό.

Είναι πολύ ευχάριστο επίσης ότι στη Basket League της φετινής αγωνιστικής περιόδου νέοι Έλληνες παίκτες αρπάζουν τις ευκαιρίες και γίνονται πρωταγωνιστές. Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική τόσο για το Πρωτάθλημα μας, που αναδεικνύει νέους «ήρωες» όσο και για την Εθνική ομάδα, την «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων φιλάθλων, για την διευκόλυνση της οποίας εν όψει του καλοκαιρινού «παραθύρου» επισπεύδουμε το τέλος της Basket League»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα