Βόβορας για Πάρις Λι: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον μεγάλο μας στόχο»

Βόβορας για Πάρις Λι: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον μεγάλο μας στόχο»

Βόβορας για Πάρις Λι: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον μεγάλο μας στόχο»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας απέφυγε να σχολιάσει την επικείμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πάρις Λι λέγοντας ότι όλη η ομάδα επικεντρώνεται στον στόχο του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική άνοδο του Οκάρο Ουάιτ.

Μετά την επιβλητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη και το 1-0 στη σειρά των playoffs, ο 45ρονος προπονητής των «πρασίνων» ρωτήθηκε για την περίπτωση του Πάρις Λι και το αν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις μαζί του ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι των playoffs και μείναμε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Τα υπόλοιπα είναι διαφορετικό θέμα. Το μόνο για το οποίο δουλεύουμε όλη την ημέρα, είναι να περάσουμε στους παίκτες το γεγονός ότι ο μεγάλος στόχος βρίσκεται μπροστά μας. Και ότι πρέπει να δώσουμε μάχη για να τον υλοποιήσουμε» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Γιώργου Βόβορα.

Όσο για το ματς; «Κάναμε ενα εξαιρετικό ξεκίνημα, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα και μέσα από την άμυνά μας πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό είναι κάτι που ψάχνουμε και κυνηγάμε. Ειχαμε αρκετά καλά διαστήματα και κρατάμε την διάθεση και το γεγονός να παίζει ο ένας για τον άλλον. Κάτι που φαίνεται από τις 29 ασίστ για μόλις 7 λάθη Το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι τελείως διαφορετικό, ο Άρης θα παρουσιαστεί πιο σκληρός και έχουμε μπροστά μας 48 ώρες προκειμένου να προετοιμαστούμε».

Όσο για την άνοδο του Οκάρο Ουάιτ; «Προσπαθούμε να δώσουμε σε αυτή τη φάση ταχύτητα, κάτι που ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι του. Σε αυτό το ματς μαζί με τον Σαντ-Ρος ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και έδωσαν τον τόνο και στους υπόλοιπους παίκτες όσον αφορά την άμυνα. Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, δηλαδή να έχουμε τη σωστή αμυντική νοοτροπία ώστε να φτάσουμε έως το τέλος».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα