Προμηθέας: Κοιτάζει τον Ντέβιν Ντέιβις (vid)

Προμηθέας: Κοιτάζει τον Ντέβιν Ντέιβις (vid)

Προμηθέας: Κοιτάζει τον Ντέβιν Ντέιβις (vid)

bet365

Ο Προμηθέας αναζητεί λύσεις για να ενισχύσει και άλλο το ρόστερ του, ενόψει των playoffs, με την περίπτωση του πρώην φόργουορντ του Λαυρίου Ντέβιν Ντέιβις να είναι μία απ' αυτές.

Ο Προμηθέας θέλει να ενισχυθεί και άλλο, προτού ξεκινήσει η σειρά των playoffs απέναντι στην ΑΕΚ. O Μάρκους Φόστερ είναι η λύση που θα ενισχύσει τη γραμμή των γκαρντ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Ντέβιν Ντέιβις αυτή των ψηλών!

Ο Ντέιβις αγωνίστηκε για δύο σεζόν στο Λαύριο (2019-2021) και αποχώρησε για να παίξει μπάσκετ στη Γαλλία. Μέσα στο «πήγαινε-έλα» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και ο Χαντ!

Παράλληλα, ένας ακόμη λόγος που στον Προμηθέα αναζητούν περαιτέρω ενίσχυση είναι και η κατάσταση του Δημήτρη Αγραβάνη. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αν δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, τότε θα χρειαστεί ενίσχυση.

Στην τελευταία σεζόν του στην Ελλάδα, όπου το Λαύριο έφτασε μέχρι τους τελικούς της Α1, ο Ντέιβις είχε 7.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2 κερδισμένα φάουλ ανά παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα