Προμηθέας: Φόστερ για αντί-Φράνκαμπ και... ένας ακόμη

Προμηθέας: Φόστερ για αντί-Φράνκαμπ και... ένας ακόμη

Προμηθέας: Φόστερ για αντί-Φράνκαμπ και... ένας ακόμη

bet365

Μετά την αποχώρηση του Κόνερ Φράνκαμπ, ο Προμηθέας είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ενώ η κατάσταση του Κέντρικ Ρέι θα καθορίσει ακόμη μία μεταγραφική κίνηση.

Η συνεργασία του Αμερικανού γκαρντ με τους Πατρινούς ολοκληρώνεται πρόωρα. Ο Κόνερ Φράνκαμπ αποκτήθηκε από τον Προμηθέα στις 8 Απριλίου προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, έπειτα από την αποχώρησή του από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/05) έγινε γνωστό πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Ως αντικαταστάτης του θα είναι ένας γνώριμος στο ελληνικό κοινό, ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2020/21, ενώ αγωνίστηκε φέτος στους Rio Grande Valley Vipers στη G League του ΝΒΑ. Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να βρεθεί στην Πάτρα το Σάββατο (14/05) προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα playoffs με τον Προμηθέα.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση της υγείας του Κέντρικ Ρέι που είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, θα κρίνει και μία ακόμη κίνηση για τον Μάκη Γιατρά. Αν ο Ρέι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά, ο Προμηθέας θα αναζητήσει έναν ακόμη παίκτη είτε στη θέση 5 είτε στα γκαρντ.

Θυμίζουμε πως οι Πατρινοί έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν τους παίκτες τους μέχρι και μία ημέρα πριν την έναρξη των playoffs.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα