Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την Εφές, το κίνητρο είναι μεγάλο»

Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την Εφές, το κίνητρο είναι μεγάλο»

Newsroom
Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την Εφές, το κίνητρο είναι μεγάλο»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προσεχή ημιτελικό του Final 4 με την Εφές.

Έπειτα από τη νίκη επί του Ιωνικού στο κλειστό του Πλάτωνα, ο έμπειρος γκαρντ των Ερυθρολεύκων εξήγησε πως «μετά από μια τέτοια πρόκριση το μυαλό μας ήταν ακόμα εκεί. Μας έβαλε πίεση ο Ιωνικός. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν προετοιμασία για το Final 4».

Σχετικά με τον ημιτελικό του Final 4 (19/5) με την Αναντολού Εφές, ο διεθνής περιφερειακός τόνισε ότι «είμαστε έτοιμοι, το κίνητρο είναι μεγάλο. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, είναι ένα ματς με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα γίνει δυνατό παιχνίδι και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί back-to-back κατάκτησης της Εφές, ο Λαρεντζάκης σχολίασε πως «ο κόουτς Αταμάν έχει κάνει αρκετές δηλώσεις και στο παρελθόν, όμως το κίνητρο του παιχνιδιού από μόνο του είναι υψηλό», ενώ σε ο,τι αφορά τον ίδιο αποκάλυψε ότι «στόχος μου ήταν από μικρός να παίξω σε ένα Final 4».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα