Παναθηναϊκός: Στα... ρηχά το ντεμπούτο Σίβα κι η επιστροφή Γιόβιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Στα... ρηχά το ντεμπούτο Σίβα κι η επιστροφή Γιόβιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Στα... ρηχά το ντεμπούτο Σίβα κι η επιστροφή Γιόβιτς (vid)

bet365

Ο Πέιτον Σίβα πραγματοποίησε κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Στέφαν Γιόβιτς επανήλθε στην δράση μετά από 2.5 μήνες απραξίας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 78-68 του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League, μια αναμέτρηση κατά την οποία ο Γιώργος Βόβορας είδε δύο νέες λύσεις να προστίθενται στην περιφερειακή του «φαρέτρα».

Ο λόγος για τον Στέφαν Γιόβιτς που επέστρεψε στην δράση έπειτα από 76 μέρες εκτός με θλάση, αλλά και τον νεοφερμένο Πέιτον Σίβα, ο οποίος πραγματοποιήσε το ντεμπούτο του.

Ο Αμερικανός γκαρντ, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έμεινε άποντος με 0/2 δίποντα και 0/4 τρίποντα σε 15'40'' συμμετοχής, μοιράζοντας ωστόσο 3 ασίστ. Ακόμη, μάζεψε δύο ριμπάουντ και κέρδισε ένα φάουλ, δείχνοντας πως χρειάζεται χρόνο.

Ο πρώην παίκτης (1.83μ.) των Άλμπα Βερολίνου και New Zealand Breakers ολοκλήρωσε το ματς χωρίς λάθος και στα επόμενα ματς θα προσπαθήσει να βρει κι επιθετικό ρυθμό.

7

Σε ο,τι αφορά τον Σέρβο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Βόβορα, έμεινε στο παρκέ για 12'20'', διάστημα κατά το οποίο σκόραρε 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα, ενώ κατέγραψε μια ασίστ, τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κι ένα λάθος.

Πριν τη σημερινή (7/5) του εμφάνιση, ο Γιόβιτς (1.98μ.) είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους (54% εντός πεδιάς), 3 ασίστ κι 1.3 ριμπάουντ ανά 17 λεπτά σε τρεις αγώνες της Basket League.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς είναι - προς το παρόν - εκτός ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη ένα ματς να δώσει για την Regular Season και πριν τα playoffs, αυτό με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (21/5).

7

7

66

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα