Παναθηναϊκός: Ο Σίβα πήρε τη θέση του Νέντοβιτς στην Basket League

Παναθηναϊκός: Ο Σίβα πήρε τη θέση του Νέντοβιτς στην Basket League

Παναθηναϊκός: Ο Σίβα πήρε τη θέση του Νέντοβιτς στην Basket League

bet365

Ο Πέιτον Σίβα θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πάτρας (7/5, 20:00) ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιόβιτς.

Όπως ανέφερε το Gazzetta από την Πέμπτη (5/5) ο παίκτης που θα έμενε εκτός ρόστερ για την Basket League έως το τέλος της regular season θα ήταν ο τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς.

Και έτσι έγινε. Ο Πέιτον Σίβα πήρε τη θέση του Σέρβου σκόρερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί. Το γεγονός αυτό και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει τρεις αλλαγές έως το τέλος της κανονικής περιόδου (σ.σ. δηλαδή απομένουν τα ματς με Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ και Ηρακλή στο Ιβανώφειο), έδωσε τη δυνατότητα στον Γιώργο Βόβορα να αφήσει (προς το παρόν) εκτός πρωταθλήματος τον Νέντοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός του Πέιτον Σίβα ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα (7/5, 20:00) είναι πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Στέφαν Γιόβιτς! Ο Σέρβος πλέι μέικερ επέστρεψε στις προπονήσεις ύστερα από δυόμιση μήνες, καθώς η τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα ήταν στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Κρήτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα