Βόβορας: «Χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας ενόψει των playoffs» (vid)

Βόβορας: «Χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας ενόψει των playoffs» (vid)

Newsroom
Βόβορας: «Χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας ενόψει των playoffs» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ύστερα από 15 μήνες και όπως είπε στόχος είναι να φτιάξει η αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε αρχικά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Λαύριο ότι «αρχικά έρεπε να βγάλουμε μία αντίδραση, ήταν μία δύσκολη βδομάδα για τον σύλλογο. Σίγουρα η ψυχολογική πίεση που υπήρχε στα παιδιά ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, να δώσουμε μία ώθηση στα παιδιά στην ψυχολογία, να προσπαθήσουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους» και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι είχαμε καλή διάθεση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά, κάτι που το δείχνουν και 18 ασίστ για 7 λάθη. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Νομίζω είναι σημαντικό μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι να χτίζουμε και πάλι την αυτοπεποίθησή μας, ώστε όταν φτάσουμε στα πλέι οφ να έχουμε δουλέψει πολύ, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Νωρίτερα ο τεχνικός των «πρασίνων» είχε πει στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν τέσσερις μέρες δύσκολες όπου έγιναν αρκετές αλλαγές. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ψυχολογική ώθηση στα παιδιά, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, πάμε βήμα-βήμα να χτίσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι στα playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα