Παπαπέτρου: «Κατεβαίνουμε με 10αδα στα παιχνίδια» (vid)

Newsroom
Παπαπέτρου: «Κατεβαίνουμε με 10αδα στα παιχνίδια» (vid)

bet365

O Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε μετά τη νίκη επί του Λαυρίου και στάθηκε στις απουσίες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Λαυρίου στο ντεμπούτο του Γιώργου Βόβορα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα, αλλά και τις απουσίες κομβικών παικτών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις παίκτη των... πράσινων στην ΕΡΤ

Για το ματς με το Λαύριο και την αλλαγή προπονητή: «Καταρχάς να συγχαρώ το Λαύριο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που έχουν στο γήπεδο. Θέλω να πω ότι είναι μία περίεργη περίοδος για εμάς. Αλλάξαμε προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Κάναμε μερικές προπονήσεις, αλλά θέλουμε ακόμα. Θέλουμε να παλεύουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος που παλέψαμε και σήμερα».

Για τις απουσίες: «Το έχουμε συνηθίσει αυτό. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με απουσίες και μάλιστα σημαντικών παικτών. Σε πολλά ματς έχουν κατέβει με 10 παίκτες, κουράζεσαι από το ζέσταμα. Αλλά στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα