Λαύριο - Παναθηναϊκός : Αποθέωση για Σερέλη από κόσμο και... ζντο με τους πρώην παίκτες του (vid)

Νίκος Καρφής
Λαύριο - Παναθηναϊκός : Αποθέωση για Σερέλη από κόσμο και... ζντο με τους πρώην παίκτες του (vid)

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης γύρισε σαν αντίπαλος στο Λαύριο, ως assistant coach του Παναθηναϊκού και όπως ήταν αναμενόνενο γνώρισε την αποθέωση από τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του.

Το Λαύριο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τη Basket League και ο Χρήστος Σερέλης είναι το πρόσωπο του ματς. Ο επι σειρά ετών, προπονητής του Λαυρίου είναι πλέον assistant coach του Γιώργου Βόβορα στους... πράσινους, σε μια αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.

Ο Σερέλης επέστρεψε στο κλειστό της Λαυρεωτικής ως αντίπαλος και φυσικά οι φίλαθλοι της πρώην ομάδας του, οι πρώην παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο τον αποθέωσε για την σπουδαία προσφορά του στον σύλλογο. Μάλιστα έκανε το καθιερωμένο... ζντο πρώτα με τους ανθρώπους του Λαυρίου και στη συνέχεια έκατσε συγκινημένος στον δίπλα από πάγκο των... πρασίνων μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη

Με τον Σερέλη στο... τιμόνι το Λάυριο έκανε εξαιρετική δουλειά και ανέβηκε σιγά-σιγά τα σκαλιά της καταξίωσης με κορυφαία στιγμή την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21, εκεί όπου ηττήθηκε από το... τριφύλλι. Ο Σερέλης πέρασε πολλές όμορφες στιγμές με το Λαύριο, εκεί όπου ήταν προπονητής από το 2005 μέχρι και φέτος, ενώ πριν ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα από το 2003. Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για τον Έλληνα προπονητή και πλέον είναι έτοιμος να καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και στον Παναθηναϊκό.

er

λλ

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα