Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης στους «πράσινους»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης θα πλαισιώσει στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες των «πράσινων» έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ντεμπούτο την Κυριακή (17/04) απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες ενώ η τελευταία σημείωση αναφορικά στους «πράσινους» ήταν η αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη έπειτα από 32 χρόνια.

Ο Γιώργος Βόβορας αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ως head coach έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Σερέλη, τον προπονητή του Λαυρίου ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Λαυρεωτικής από την άνοιξη του 2004 και πλέον αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητό τιμ του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o Σερέλης συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/4 μετά από τον αγώνα με τον Κολοσσό με ανθρώπους του Παναθηναϊκού αφού προηγουμένως ενημέρωσε τους επικεφαλής του Λαυρίου για αυτή την προοπτική, εξηγώντας πως του έγινε πρόταση από τους «πράσινους» για να αναλάβει ρόλο στο σταφ.

Πληροφορίες, μάλιστα κάνουν λόγο για πρόταση ώστε να παραμείνει στο τιμ και τη νέα σεζόν και ο Σερέλης αποδέχτηκε τη δυνατότητα που του δόθηκε να εργαστεί σε μια ομάδα επιπέδου EuroLeague που παράλληλα διεκδικεί τίτλους εντός συνόρων και να κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική καριέρα του, από τη στιγμή μάλιστα που το Λαύριο έχει ήδη σώσει την κατηγορία.

Η μετακίνησή του αναμένεται να επισημοποιηθεί την Πέμπτη 14/4, όταν ανακοινωθεί και ο Γιώργος Βόβορας. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα ίσως κερδίσει έδαφος να παραμείνει στο σταφ και ο Ισίδωρος Κουτσός (στα υπ' όψιν και ο Θανάσης Γιαπλές) ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σερέλη στους περυσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται ουσιαστικά για απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε πόστο τεχνικού διευθυντή και ήταν εκείνος που επέλεξε τον Γιώργο Βόβορα για την τεχνική ηγεσία, ενώ το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Σερέλη στον «πράσινο» πάγκο θα είναι την ερχόμενη Κυριακή (17/04, 17.00) στο δεύτερο σπίτι του και απέναντι στην επί 18 χρόνια ομάδα του, το Λαύριο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα