Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η αποθέωση στο ΣΕΦ (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η αποθέωση στο ΣΕΦ (vid)
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Οι αντιδράσεις στον πάγκο, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και η αποθέωση στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κι αυτομάτως έγινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Basket League και κατ' επέκταση, του απόλυτου πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει των playoffs.

Ήταν η τέταρτη εφετινή νίκη των Πειραιωτών σε πέντε συναντήσεις με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ο Σακιέλ ΜακΣίκικ πρόσθεσε ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών του εμφανίσεων στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα από τη νίκη στο ΟΑΚΑ με τους πανηγυρισμούς, το «τελετουργικό» πριν από το τζάμπολ και την αποθέωση στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα