Ηρακλής: Τέλος η σεζόν για τον Τόνι Ροτέν

Newsroom
Ηρακλής: Τέλος η σεζόν για τον Τόνι Ροτέν

bet365

Ο Τόνι Ροτέν υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και οπίσθιου κέρατος στο αριστερό γόνατο και δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν.

Οι τραυματισμοί ανέκαθεν αποτέλεσαν τον σταθερό συνοδοιπόρο του Τόνι Ροτέν στην καριέρα του καθώς τον υποχρέωσαν να ακολουθήσει διαφορετική πορεία σε σχέση με αυτή που είχε χαράξει στα πρώτα χρόνια του στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή θα πρέπει πλέον να διαχειριστεί έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη ρήξη οπίσθιου κέρατος και έξω μηνίσκου που σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε πρόωρα γι’ αυτόν.

Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της αποχής των παικτών του Ηρακλή από τις προπονήσεις και στη διάρκεια αθλοπαιδιών με τις απόψεις να διίστανται για τον τρόπο. Αν δηλαδή ήταν πάνω σε προσπάθεια του ή σε πανηγυρισμό. Η ουσία είναι ότι υπέστη σοβαρό τραυματισμό και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ηρακλής… «τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί, αν το πρόβλημα του Αμερικανού παίκτη θα αντιμετωπιστεί με αρθροσκόπηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα