Ηρακλής: Ο Ρότεν τραυματίστηκε κατά την αποχή από την προπόνηση!

Newsroom
Ηρακλής: Ο Ρότεν τραυματίστηκε κατά την αποχή από την προπόνηση!

bet365

Οι παίκτες του Ηρακλή απέχουν για 4η μέρα από τις προπονήσεις της ομάδας και στη διάρκεια αθλοπαιδιών ο Τόνι Ροτέν τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις!

Συνέβη και αυτό στον φετινό Ηρακλή. Για 4η μέρα οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική συνέπεια της διοίκησης. Από την περασμένη εβδομάδα είχαν λάβει τη δέσμευση ότι θα εισέπρατταν μέρος των οφειλόμενων εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά δεν είδαν το χρώμα του χρήματος. Υπό αυτές τις συνθήκες αποφάσισαν την αποχή από τις προπονήσεις θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να πιέσουν τη διοίκηση για την καταβολή μιας δόσης συμβολαίου.

Το απίστευτο που συνέβη αφορά τον Τόνι Ροτέν καθώς ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο γόνατο στη διάρκεια αθλοπαιδιών (σ. σ. οι παίκτες συνεχίζουν να πηγαίνουν στο Ιβανώφειο και να προπονούνται μόνοι τους) και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού ο οποίος μάλιστα προέκυψε στη διάρκεια πανηγυρισμού! Ο έμπειρος Αμερικανός είχε χτυπήσει και στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα αλλά εκείνος ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα