Πρίφτης: «Τα πάντα θα κριθούν τον Ιούνιο»

Newsroom
Πρίφτης: «Τα πάντα θα κριθούν τον Ιούνιο»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για την 4η σερί ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στάθηκε στα επιθετικά λάθη και στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως.

Μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ όπου ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο 53χρονος τεχνικός των «πρασίνων» είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ήταν στατική στην επίθεση, ενώ υποστήριξε ότι τα πάντα θα κριθούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Έγινε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Αυτό φαίνεται και από το τελικό σκορ και από τα επιμέρους δεκάλεπτα. Κάναμε προσπάθεια, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί, κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο χάσαμε καλάθια που έπρεπε να έχουμε βάλει, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, γίναμε πιο στατικοί. Από 12 ασίστ στο α' μέρος, μοιράσαμε μόλις 5ασ. στο 2ο. Είχαμε αντίθετα νούμερα και στα λάθη, από ένα λάθος. πήγαμε στα 10 λάθη. Είχαμε νευρικότητα και άγχος στην επίθεσή μας και δεν είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε. Προχωράμε, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Όλα θα κριθούν τον Ιούνιο, πρέπει να συνεχίσουμε» σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος ρωτήθηκε και για τα λάθη των «πρασίνων» στην επίθεση:

«Είπα ότι γίναμε λίγο στατικοί. Αντί να πασάρουμε στον Παπαγιάννη στη στεφάνη, του πασάραμε στο πάτωμα. Αντί να βάλουμε δύο layup τα χάσαμε. Εκεί γίναμε στατικοί. Το ότι παίζει κάποιος ένας εναντίον ενός δεν σημαίνει κάτι, μπορούμε να πασάρουμε την μπάλα. Απλώς, εκεί χρειάζεται συγκέντρωση και διάθεση να βρούμε τον ξεμαρκάριστο. Εμείς εκεί χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, γιατί αυτό το κάναμε πολύ έντονα και στο πρώτο ημίχρονο».

Και συνέχισε: «Δεν κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε στο 4ο δεκάλεπτο. Εμείς σουτάραμε 6 βολές και ο Ολυμπιακός 18 βολές. Στο 2ο ημίχρονο σουτάραμε δυο βολές. Αλλά, δεν νομίζω πως αυτό ήταν το θέμα».

Όσο για την επιστροφή του Στέφαν Γιόβιτς; «Πιστεύω θα γυρίσει μετά το Πάσχα».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα