Ολυμπιακός: Off ο Ζαν Σαρλ με Παναθηναϊκό, στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου

Ολυμπιακός: Off ο Ζαν Σαρλ με Παναθηναϊκό, στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου
O Λιβιό Ζαν Σαρλ εισήχθη το πρωί της Δευτέρας (11/04) στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου και δεν θα δώσει το παρών στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Απώλεια για τον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό για την Basket League. Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ μπήκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο, αφού έχει κολικό του εντέρου. Έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο αποψινό μεγάλο ματς με το... τριφύλλι το οποίο θα κρίνει και σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χάνει ένα σημαντικό... εργαλείο από τη ρακέτα του, με τον Γάλλο να έχει παίξει σε 16 ματς φέτος στη Basket League και να μετρά 7.8 πόντους,, 5.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 0.6 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 19.55 που μένει στο παρκέ. Δίνει βοήθειες και στο τρίποντο, καθώς σουτάρει με 40.8%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα