Χάνλαν: «Ήταν προνόμιο για μένα…»

Χάνλαν: «Ήταν προνόμιο για μένα…»

Newsroom
Χάνλαν: «Ήταν προνόμιο για μένα…»

bet365

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στα social media ο Ολιβιέ Χάνλαν ευχαρίστησε τους πάντες στον οργανισμό του Άρη και αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας.

Ο Καναδός γκαρντ ανήκει πλέον στο δυναμικό της Βαλένθια η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Μάλιστα, απόψε αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας καθώς ήδη βρίσκεται στο ταξίδι για τον νέο προορισμό της καριέρας του. Ωστόσο με μήνυμά του στον λογαριασμό του στα social media κατέθεσε την ευγνωμοσύνη του για την αντιμετώπιση που είχε απ’ όλους στον Άρη αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για να ανταμώσει ξανά με τον σύλλογο.

«Για πάντα ευγνώμων. Καταρχάς θα ήθελε να ευχαριστήσω τον καθένα από το σταφ που με βοήθησε για να πατήσω και πάλι στα πόδια μου αναθέτοντάς μου τον ρόλο του ηγέτη στον Άρη. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, ήταν προνόμιο για μένα να πηγαίνω κάθε μέρα μαζί σας στη μάχη. Ευχαριστώ τη διοίκηση για τον επαγγελματισμό της και την υποστήριξή της στη διάρκεια της παρουσίας μου στην ομάδα.

Super 3… τι μπορώ να πω… εσείς μας στηρίξατε στη διάρκεια των σκαμπανεβασμάτων που είχαμε στη διάρκεια της χρονιάς και ήσασταν ο λόγος των μεγάλων νικών μας. Κυρίως όμως, σας ευχαριστώ γιατί δεν με αντιμετωπίσατε απλά ως έναν αθλητή μπάσκετ αλλά ως μέλος της οικογένειάς σας. Η Θεσσαλονίκη θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην ψυχή μου. Την έχω σαν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου… Μέχρι να συναντηθούμε ξανά», έγραψε ο Ολιβιέ Χάνλαν στο μήνυμά του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα