Ανγκόλα: «Με ενημέρωσαν πως έχω μυοκαρδίτιδα, νιώθω καλά και θα έχω νέα σε μερικές εβδομάδες»

Ανγκόλα: «Με ενημέρωσαν πως έχω μυοκαρδίτιδα, νιώθω καλά και θα έχω νέα σε μερικές εβδομάδες»

Newsroom
Ανγκόλα: «Με ενημέρωσαν πως έχω μυοκαρδίτιδα, νιώθω καλά και θα έχω νέα σε μερικές εβδομάδες»

bet365

Ο Μπράιαν Ανγκόλα σε συνέντευξή του σε Μέσο της Ιταλίας αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του με την μυοκαρδίτιδα ως επιπλοκή του κορονοϊού τονίζοντας πως είναι καλά, ενώ μίλησε για την ΑΕΚ, τον Κίνο Κολόμ και την Μακάμπι.

O Κολομβιανός φόργουορντ της ΑΕΚ μιλώντας στο ιταλικό «basketinside.com» αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που τον έχει κρατήσει μακριά από τα παρκέ για κάτι παραπάνω από 2 μήνες. Στις 16 του περασμένου Ιανουαρίου η «Ένωση» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε την απουσία του Μπράιαν Ανγκόλα για μεγάλο διάστημα. Πρόσφατα, μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για τρεις εβδομάδες ακόμη.

Ο ίδιος συχνά έσπευδε να καθησυχάσει τους ανθρώπους που τον ακολουθούσαν τονίζοντας πως είναι καλά και ελπίζει να γυρίσει το συντομότερο. Όπως έκανε και στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό Μέσο.

Συγκεκριμένα, ο Ανγκόλα ρωτήθηκε για την περιπέτεια της υγείας του και το πότε ενημερώθηκε απαντώντας: «Νιώθω καλά. Με ενημέρωσαν ότι έχω μυοκαρδίτιδα και ότι έχω φλεγμονή στην καρδιά. Δεν νιώθω κάτι, αλλά πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις ακόμα για να δούμε πώς είναι η καρδιά μου. Θα έχω νέα σε μερικές εβδομάδες».

Και συνέχισε τονίζοντας την απογοήτευσή του: «Ήταν πολύ απογοητευτικό, επειδή στην καριέρα μου έχω αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια. Για παράδειγμα, κατέκτησα το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και πήγα στην Παρτιζάν, όπου μετά από μία καλή αρχή, κάτι στράβωσε. Μετά πήγα στο Ισραήλ και είχα μία καλή σεζόν στο επίπεδο που ήθελα, πήγα στην ΑΕΚ και ήμουν καλά με τους συμπαίκτες μου και ήρθε αυτό πάνω που έπαιζα πολύ καλά. Είναι εκνευριστικό, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να συνεχίσεις να πιέζεις».

Έπειτα, στάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στην ΑΕΚ και δήλωσε πως νιώθει «πολύ όμορφα.. Προπονούμαι κάθε μέρα, ακόμα και αν δεν μπορώ να παίξω. Έχουμε καλές σχέσεις και είμαστε ενωμένοι ως ομάδα. Περάσαμε δύσκολα, ειδικά με αυτό που έγινε με τον Γέλοβατς. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι και να πάμε στα playoffs».

Ενώ για την πρόταση της Μακάμπι, είπε: «Από όσο ξέρω και διάβασα, η Μακάμπι έκανε διάφορες προτάσεις στην ΑΕΚ, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε μετά. Εγώ απλώς έπαιζα μπάσκετ».

Για τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς, είχε να προσθέσει: «Ήταν τρομερό, τόσο λυπηρό. Είχαμε διπλανά ντουλάπια στα αποδυτήρια και μιλούσαμε κάθε μέρα, ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν μία τραγωδία που δεν περιμένεις να ζήσεις».

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξή του, σε πιο... χαλαρό κλίμα κλήθηκε να επιλέξει τους και τους συμπαίκτες που τον σημάδεψαν στην καριέρα του, με τον Ανγκόλα χωρίς δισταγμό να συμπεριλαμβάνει τον Κίνο Κολόμ, ακόμη και αν η κοινή παρουσία τους στην «Ένωση» είναι σύντομη. Μάλιστα, έκανε και τις προβλέψεις του τόσο για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, όσο και για τον τροπαιούχο της EuroLeague, λέγοντας: «Ελπίζω οι Σανς και ο Κρις Πολ να κατακτήσουν τον τίτλο στο NBA, κόντρα στους Μπακς. Ίσως και οι Τζαζ. Για την EuroLeague, θα ήθελα να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες για τον τίτλο. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Αρμάνι είναι πολύ δυνατές, οπότε όλα είναι πιθανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα