Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη με ΠΑΟΚ, επιστρέφει ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη με ΠΑΟΚ, επιστρέφει ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη με ΠΑΟΚ, επιστρέφει ο Παπαπέτρου

bet365

Έτοιμος για να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή (25/3) με την υπόλοιπη ομάδα.

Ύστερα από δύο μήνες (σ.σ. τελευταία του συμμετοχή στις 28/1 κόντρα στη Μπασκόνια) ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση!

Εκτός απρόοπτου, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα κάνει την επανεμφάνισή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (26/3, 20:00) για την 19η αγωνιστική της Basket League. Την Παρασκευή (26/3) προπονήθηκε για δεύτερη φορά κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για το παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αντίθετα θα μείνει και πάλι εκτός ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος από τη πλευρά του έχει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού όπως επίσης και ο... μόνιμος, Στέφαν Γιόβιτς.

Παναθηναϊκός: The Greek project (Part II)

Στο μεταξύ ο Οκάρο Ουάιτ μιλώντας μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απέναντι στη Μπάγερν παλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και παραμείναμε στο πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο πλαίσιο στα επόμενα ματς, τόσο της Euroleague, όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος».

Και συνέχισε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μια επικίνδυνη ομάδα, πριν τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις της EuroLeague με Μακάμπι και Ρεάλ. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολος καθώς διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ώστε να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα