Μέξας: «Δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία, χρειαζόμαστε δύο προσθήκες»

Newsroom
Μέξας: «Δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία, χρειαζόμαστε δύο προσθήκες»

bet365

Μετά την ήττα του από τον Προμηθέα, ο Κώστας Μέξας στάθηκε στο αποδυναμωμένο ρόστερ της ομάδας του, μίλησε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης, ενώ τόνισε πως η διαιτησία δεν σεβάστηκε τον Ηρακλή.

Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τους Πατρινούς, ο έμπειρος τεχνικός του Γηραιού ανέφερε αναλυτικά: «Εξ' αρχής ήταν ένα δύσκολο ματς για μας και γιατί άδειασε το γήπεδο και γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε... Ξέραμε πως δεν μπορούμε να έχουμε 40 λεπτά αντοχής, εξαιτίας των απουσιών και των παιδιών που αποχώρησαν. Μια ομάδα που ήταν πιο έτοιμη από εμάς, βγήκε στο γήπεδο. Η έλλειψη διάρκειας έπαιξε τον ρόλο της. Στην άμυνα χαθήκαμε αρκετές φορές. Αν θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας να είναι διαφορετικός».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τόνισε ότι «χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο παίκτες. Δύο καλές προσθήκες. Πρέπει να βρούμε σταθερές μέσα στον αγώνα για να είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Μακάρι να βρούμε λύσεις για να προχωρήσουμε. Ο στόχος είναι μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό να έρθει ο ένας παίκτης και μετά να αποκτηθεί ο επόμενος. Το -3 θα έπρεπε να απασχολεί όλο το πρωτάθλημα, όχι μόνο εμάς και είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα δοθούν λύσεις, θέλουμε παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Πιστεύω πως θα έχουμε θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα».

Σχετικά με τον νεοφερμένο Ντόλεζαϊ ανέφερε: «Έχει ταλέντο, όμως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Καταλαβαίνει το παιχνίδι, αλλά πρέπει να τον βοηθήσει κι η ομάδα. Δεν είναι ένα παιδί που θα βάλει 20 πόντους από μόνος του. Ο τρόπος που προσέγγισε το ματς ήταν σωστός, όμως όλοι πρέπει να κάνουν βήματα προς τα εμπρός».

Τέλος, έκανε το σχόλιο του και για την διαιτησία, εξηγώντας πως «δεν μας σεβάστηκε και πριν την εκκένωση και μετά με τις τεχνικές ποινές... Στην πρώτη μου διαμαρτυρία δέχθηκα τεχνική ποινή. Δεν θέλω να μείνω παραπάνω σε αυτό το κομμάτι, ας δούμε εμείς τι κάναμε λάθος και πάμε παρακάτω».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα