Μπαρτζώκας: «Θέλουμε να βρει ρυθμό ο Έισι»

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε να βρει ρυθμό ο Έισι»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Θέλουμε να βρει ρυθμό ο Έισι»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του μετά την ήττα από τη Φενέρ ενώ αναφέρθηκε και στην αποψινή εμφάνιση του Κουίνσι Έισι.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την άνετη νίκη επί του Ιωνικού στο ΣΕΦ, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις διαφορές του αποψινού ματς συγκριτικά με το πρόσφατο του Κυπέλλου, εξηγώντας ότι «είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό τότε, ήμασταν πιο χαλαροί. Σήμερα προερχόμασταν από ήττα και ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε».

Ο κόουτς των Πειραιωτών πρόσθεσε πως «είναι το μοναδικό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα φέτος. Είχαμε καλές συνεργασίες και κυκλοφορία με την μπάλα. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο για εμάς. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος και να πιστή στις αρχές της».

Ενόψει της συνέχειας στην Euroleague είπε ότι «το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα, έχουμε ήδη προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας που είναι ένας στόχος μας και πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

Τέλος, σχολιάζοντας την απόδοση του Κουίνσι Έισι: «Δεν μπορώ να πω ότι με χαροποίησε σε ένα παιχνίδι με διαφορά 35 πόντους. Είναι προφανές ότι είναι ένας καλός παίκτης, αλλά έπαθε μια πολύ σοβαρή αμυγδαλίτιδα και έπρεπε να μείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, με μια πολύ ισχυρή αντιβίωση. Του συνέβησαν όλα τα ανάποδα. Ελπίζουμε να βρει τον ρυθμό του για να μας βοηθήσει».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα