ΠΑΟΚ: Όταν ο Άντονι Λι «πλήγωνε» την μελλοντική του ομάδα (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
ΠΑΟΚ: Όταν ο Άντονι Λι «πλήγωνε» την μελλοντική του ομάδα (vid)

bet365

Ο Άντονι Λι είναι από σήμερα (9/1) παίκτης του ΠΑΟΚ, τον οποίο πριν από περίπου 25 μήνες... σκότωνε, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου.

Το ημερολόγιο έγραφε 30 Νοεμβρίου του 2019. Ο Πανιώνιος του Λίνου Γαβριήλ υποδεχόταν στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» για την Basket League τον ΠΑΟΚ του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε διαδεχθεί τον Κώστα Φλεβαράκη στη τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Οι Νεοσμυρνιώτες θριάμβευσαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι με 97-87, πραγματοποιώντας ένα φανταστικό τελευταίο δεκάλεπτο, κατά το οποίο σημείωσαν 35 πόντους.

Εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου, ο Άντονι Λι έκανε μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Σε 20:42 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 20 πόντους με 9/10 δίποντα και 2/3 βολές. Ήταν άκρως αποτελεσματικός επιθετικά, ενισχύοντας την προσφορά του με 7 ριμπάουντ και μια ασίστ. Η στατιστική έγραψε 26 μονάδες στην ατομική του αξιολόγηση. Ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, με άξιους συμπαραστάτες τους Σάμιουελς (21π, 4ρ) και Ντούρεν (22π, 2ρ).

771 ημέρες αργότερα, ο Λι ξεκίνησε επισήμως τη συνεργασία του με τους ασπρόμαυρους. Την ομάδα, δηλαδή, που είχε... πληγώσει, σε μια από τις κορυφαίες του εμφανίσεις στην Α1.

Ο 31χρονος ψηλός έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 συμμετοχές στην Basket League - 21 με το Ρέθυμνο τη σεζόν 2017-18 κι άλλες 11 με τον Πανιώνιο, προ διετίας - κατά τις οποίες σημείωνε 7.1 πόντους, 5.2 ριμπάουντ ανά περίπου 17 λεπτά δράσης κατά μέσο όρο.

Τα στιγμιότυπα του εν λόγω παιχνδιού:

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα