ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Άντονι Λι

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Άντονι Λι

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Άντονι Λι

bet365

Ο ΠΑΟΚ γέμισε τη ρακέτα του με την απόκτηση του Άντονι Λι, ο οποίος επιστρέφει στην Basket League έπειτα από το πέρασμά του από το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί ενισχυμένος στο υπόλοιπο της σεζόν με τον 31χρονο φόργουορντ - σέντερ (2μ.08) Άντονι Λι, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του Ρεθύμνου και του Πανιωνίου. Ο Λι θα αντικαταστήσει τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, που έλυσε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Anthony Lee, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ τον Anthony Lee, ο οποίος αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθεί με την ομάδα μας.

Ο Anthony Lee, γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1991 στο Ορλάντο, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουρντ και σέντερ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Ohio State, στο οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σεζόν με το Temple.

Από το 2015, όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα αγωνίζεται στην Ευρώπη και είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό κοινό από την θητεία του σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 (6,7 πόντοι και 5 ριμπάουντ, σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος), όπου ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέα Χριστοδούλου.

Στον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (7,5 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ) τη σεζόν 2019-20, είχε συμπαίκτη του τον Γιώργο Καμπερίδη, τον οποίο θα βρει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ mateco.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Anthony Lee έχει αγωνιστεί σε Αυστρία, Λετονία, Σλοβακία, Ισραήλ, Λιθουανία, Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην CB Almansa (Α2 Ισπανίας) με μέσο όρο 5 πόντους και 4 ριμπαουντ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα