Στον Αθλητικό Δικαστή ΑΕΚ και Ηρακλής για αφαίρεση βαθμών

Newsroom
Στον Αθλητικό Δικαστή ΑΕΚ και Ηρακλής για αφαίρεση βαθμών

bet365

ΑΕΚ και Ηρακλής παραπέμφθηκαν στον αθλητικό δικαστή για αφαίρεση βαθμών για τα μη διακανονισμένα χρέη, αλλά και περίπτωση πλαστογραφίας.

Στο πλαίσιο του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε η παραπομπή της ΚΑΕ ΑΕΚ για 3 περιπτώσεις, αλλά και της ΚΑΕ Ηρακλής στον αθλητικό δικαστή.

Η Ένωση παραπέμφθηκε λόγω των δύο διακανονισμών που δεν τηρήθηκαν (Μάτ Λοτζέσκι και Γιόνας Ματσιούλις) αλλά και για τον λόγο ότι δεν παρουσίασε απόδειξη συμφωνίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Από την άλλη, το ζήτημα του Ηρακλή παραπέμπεται τόσο για την υπόθεση του budget που δεν αποδείχτηκε ότι αγγίζει το μίνιμουμ απαιτούμενο όριο (βάσει κανονισμών) των 400.000 ευρώ (επισύρει αφαίρεση ενός βαθμού), όσο και με την καταγγελία περί πλαστογραφίας (επισύρει μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα).

Η υπόθεση του Γηραιού για πλαστογραφίας προέκυψε και πήρε διαστάσεις, όταν ο δικηγόρος του Κουζέλογλου κατήγγειλε ότι το συμβόλαιο του παίκτη του δεν φέρει την υπογραφή του. Ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος δεν δύναται να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση, συστήνει στην πλευρά Κουζέλογλου να προχωρήσει σε καταγγελία σε ΕΕΑ και αθλητικό εισαγγελέα προκειμένου να αποκτήσει υπόσταση. Η πλευρά του παίκτη δεν θα προχωρήσει την υπόθεση καθώς ξεκίνησε την διαδικασία με σκοπό να αποδεσμευτεί.

Τα μη διακανονισμένα χρέη των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Ηρακλής αναμένεται να επιφέρουν ποινές βαθμών από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα