ΠΑΟΚ: Ετοίμασες τις φανέλες για τον Γέλοβατς (vid)

ΠΑΟΚ: Ετοίμασες τις φανέλες για τον Γέλοβατς (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ετοίμασες τις φανέλες για τον Γέλοβατς (vid)

bet365

Το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος της φανέλας του κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη. «Αυτό είναι για τον Στέφαν Γέλοβατς. Έφυγε, αλλά δεν θα ξεχαστεί» το μήνυμα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ στο Instagram.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοίμασαν τις φανέλες με το όνομα του Γέλοβατς στο πίσω μέρος τους, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Στην 10η αγωνιστική της Basket League όλοι οι αθλητές, από όλες τις ομάδες, θα φορούν φανέλα με το όνομα και τον αριθμό του αείμνηστο Γέλοβατς, ο οποίος κηδεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στη γενέτειρα του, το Νόβι Σαντ.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει πως αποσύρει τη φανέλα του αδικοχαμένου Σέρβου αθλητή. Το τελετουργικό θα γίνει στο περιθώριο του ματς του BCL με την Φάλκο.

Θυμίζουμε πως τα ματς του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ «να διακοπούν για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή όλες οι αναμετρήσεις στο 13ο λεπτό (το νούμερο 13 ήταν ο αριθμός με τον οποίο αγωνιζόταν στην Ένωση ο Γέλοβατς)».

Το βίντεο της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα