Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Το θαύμα δεν έγινε, ο αδερφός μας έφυγε»

Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Το θαύμα δεν έγινε, ο αδερφός μας έφυγε»

Newsroom
Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Το θαύμα δεν έγινε, ο αδερφός μας έφυγε»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο επίσημο site της «Ένωσης» και στάθηκε στο θαύμα που περίμεναν όλοι ώστε ο Σέρβος συναρχηγός της ΑΕΚ να μείνει στη ζωή.

Ο Στέφαν Γέλοβατς άφησε την τελευταία του πνοή και σκόρπισε την θλίψη στον μπασκετικό κόσμο, που έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής «μοιράστηκε» μαζί του, αλλά και τον Νίκο Παππά, τη θέση του αρχηγού στην ΑΕΚ. Μιλώντας για τον χαμό του Σέρβου συμπαίκτη του στην επίσημη σελίδα της «Ένωσης», φρόντισε να τονίσει τόσο την... δίψα του Γέλοβατς για την ζωή, όσο και το θαύμα το οποίο πίστευαν όλοι πως θα γίνει με την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τέτοιες ώρες τι να πεις; Ο αδερφός μας έφυγε... Μέχρι και χθες αντλούσαμε δύναμη από τη δύναμή του. Ένα παλικάρι ήταν, που διψούσε για τη ζωή. Ένα παλικάρι, που δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Χαμογελούσε και στα πιο δύσκολα.

Θα μπορούσα να μιλάω συνέχεια γι’ αυτόν. Για έναν σπάνιο χαρακτήρα. Όμως, μόλις τώρα μάθαμε το κακό μαντάτο. Όλοι μας πιστεύαμε σ’ ένα θαύμα... Το θαύμα δεν έγινε. Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν είναι εύκολο. Μας έχει τσακίσει αυτή η εξέλιξη. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αυτό θέλω να πω για την ώρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα