ΠΑΟΚ: Χειρουργείο για Κάρτερ

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο για Κάρτερ

Ευαγγελος Στελλάκης
ΠΑΟΚ: Χειρουργείο για Κάρτερ

bet365

Ο Τζος Κάρτερ του ΠΑΟΚ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στη μέση.

Ο 35χρονος φόργουορντ ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα φυσικοθεραπείες, χωρίς πάντως να υπάρξει βελτίωση της κατάστασης του κι ως εκ τούτου δεν θα γλιτώσει το «νυστέρι».

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ασπόμαυρης ΚΑΕ «Ο Marvin Jones έδωσε το παρών στο γήπεδο για πρώτη φορά από την ημέρα που τέθηκε εκτός προγράμματος, ωστόσο από αύριο αναμένεται η σταδιακή επιστροφή του και στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Malcolm Griffin υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε βελτίωση στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Την ίδια μέρας (2/12) θα μπει στο χειρουργείο ο Josh Carter, καθώς με αυτό τον τρόπο αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει».

Ο Αμερικανός παίκτης πρόλαβε να μετρήσει 6.4 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε πέντε ματς της Basket League, προτού τεθεί νοκ-άουτ λόγω του τραυματισμού του.

Θυμίζουμε πως ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την αγορά, ούτως ώστε να ενισχύσουν το προσεχές διάστημα ρόστερ τους.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα