Αλλάζει το πλάνο και πάει για 4αρι για αντι-Κάρτερ

Αλλάζει το πλάνο και πάει για 4αρι για αντι-Κάρτερ

Newsroom
Αλλάζει το πλάνο και πάει για 4αρι για αντι-Κάρτερ

bet365

Ο ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας ξένο στη θέση «4» ούτως ώστε να καλύψει την κενή θέση που προκάλεσε ο τραυματισμός του Τζος Κάρτερ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή για όσο διάστημα θα απουσιάσει ο Τζος Κάρτερ. Αυτό δεν έχει διευκρινιστεί γιατί δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση υγείας του Αμερικανού φόργουορντ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, ο τραυματισμός του 35χρονου παίκτη είναι σοβαρός, υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και το σίγουρο είναι ότι δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα, ο προβληματισμός είναι τόσο έντονος, σε βαθμό να μην έχει αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η απόφαση απόκτησης άλλου παίκτη είναι δεδομένη με τη διαφορά όμως ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας «4αρι». Αυτή η απόφαση προφανώς σχετίζεται με την πρόσφατη προσθήκη του Βαγγέλη Μάντζαρη και φυσικά της άμεσης επίδρασης του τελευταίου στο παιχνίδι της ομάδας. Σημαίνει επίσης ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς υπολογίζεται αποκλειστικά για τη θέση «3». Επίσης, αυτή η εξέλιξη είναι πιθανό να δώσει χρόνο στον Ντέρικ Ογκμπέιντε για τον οποίον υπήρχε έντονος προβληματισμός, γι’ αυτό εξάλλου ο Άρης Λυκογιάννης τσέκαρε διαθέσιμους σέντερ. Μετά τον τραυματισμό του Τζος Κάρτερ, δόθηκε προτεραιότητα στην απόκτηση «4αριου».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED