Αλλάζει το πλάνο και πάει για 4αρι για αντι-Κάρτερ

Αλλάζει το πλάνο και πάει για 4αρι για αντι-Κάρτερ

Newsroom
Αλλάζει το πλάνο και πάει για 4αρι για αντι-Κάρτερ

bet365

Ο ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας ξένο στη θέση «4» ούτως ώστε να καλύψει την κενή θέση που προκάλεσε ο τραυματισμός του Τζος Κάρτερ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή για όσο διάστημα θα απουσιάσει ο Τζος Κάρτερ. Αυτό δεν έχει διευκρινιστεί γιατί δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση υγείας του Αμερικανού φόργουορντ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, ο τραυματισμός του 35χρονου παίκτη είναι σοβαρός, υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και το σίγουρο είναι ότι δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα, ο προβληματισμός είναι τόσο έντονος, σε βαθμό να μην έχει αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η απόφαση απόκτησης άλλου παίκτη είναι δεδομένη με τη διαφορά όμως ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας «4αρι». Αυτή η απόφαση προφανώς σχετίζεται με την πρόσφατη προσθήκη του Βαγγέλη Μάντζαρη και φυσικά της άμεσης επίδρασης του τελευταίου στο παιχνίδι της ομάδας. Σημαίνει επίσης ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς υπολογίζεται αποκλειστικά για τη θέση «3». Επίσης, αυτή η εξέλιξη είναι πιθανό να δώσει χρόνο στον Ντέρικ Ογκμπέιντε για τον οποίον υπήρχε έντονος προβληματισμός, γι’ αυτό εξάλλου ο Άρης Λυκογιάννης τσέκαρε διαθέσιμους σέντερ. Μετά τον τραυματισμό του Τζος Κάρτερ, δόθηκε προτεραιότητα στην απόκτηση «4αριου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα