ΑΕΚ: Στο «περίμενε» Φέργκιουσον και Ράις

ΑΕΚ: Στο «περίμενε» Φέργκιουσον και Ράις

ΑΕΚ: Στο «περίμενε» Φέργκιουσον και Ράις

bet365

Οι Ρεϊβόντε Ράις και Τέρανς Φέργκιουσον είναι οι εκλεκτοί της ΑΕΚ, κάνουν προπονήσεις, ωστόσο ο χρόνος που κυλάει δεν είναι «σύμμαχος» της Ένωσης.

Ο Ρεϊβόντε Ράις και ο Τέρανς Φέργκιουσον βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα. Κάνουν προπόνηση με την ΑΕΚ, φορούν τα ρούχα της «Βασίλισσας» και ουσιαστικά ακολουθούν την αποστολή της ομάδας.

Το έκαναν στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στην αναμέτρηση του BCL με τη Ρίγα. Αμφότεροι συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά ακόμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Στέφανος Δέδας θα ήθελε να έχει και τους δύο στη διάθεσή του για τον αυριανό (20/11) αγώνα στο Λαύριο (20:00), ωστόσο αυτό είναι απίθανο, από τη στιγμή που τα ban παραμένουν 10.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ, έπειτα απ' την αυριανή στο Λαύριο, είναι στις 4 Δεκεμβρίου, στα Λιόσια, με αντίπαλο τον Προμηθέα (20:00), λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει και έναν διεθνή, τον Κίνο Κολόμ στην Ισπανία.

Αυτό που μεγαλώνει την αμφιβολία για την οριστική απόκτηση των δύο ξένων, είναι το διάστημα που θα μεσολαβήσει (14 μέρες), με την πρόθεση των δύο Αμερικανών, εφόσον τα ban δεν λυθούν άμεσα, να είναι άγνωστη.

Πάντως, το letter of clearence του Φέργκιουσον βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Η περίπτωση του Κόνιαρη

Ο Αντώνης Κόνιαρης έκανε και αυτός την εμφάνισή του με τη φόρμα της ΑΕΚ, στο ματς με τη Ρίγα. Αυτός σε αντίθεση με τους Φέργκιουσον και Ράις, μπορεί να παίξει άμεσα, αλλά αυτή τη στιγμή κρίνεται ανέτοιμος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν οι Ράις και Φέργκιουσον αποκτηθούν οριστικά, η Ένωση θα κλείσει τις τρεις αλλαγές που δικαιούται για τον 1ο γύρο, έχοντας ήδη κάνει την πρώτη, με τον Ίαν Χάμερ να αντικαθιστά τον Μάνι Χάρις.

Παράλληλα, αν αποκτηθούν οι δύο ξένοι, θα υπάρχει το ερώτημα ποιος θα κοπεί από την Basket League, με δεδομένο ότι ένας θα καταλάβει τη θέση του Στέφαν Γέλοβατς.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα