ΑΕΚ: Η «σφήνα» για Φέργκιουσον και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

ΑΕΚ: Η «σφήνα» για Φέργκιουσον και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

 ΑΕΚ: Η «σφήνα» για Φέργκιουσον και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών, αλλά εξακολουθεί να βλέπει μεταγραφικούς στόχους.

Mπορεί ο Ιωνικός να πάλευε για τη... βόμβα με τον πρώην NBAer και παίκτη Σίξερς και Θάντερ, Τέρανς Φέργκιουσον, ωστόσο η ΑΕΚ έχει μπει σφήνα για τον πρώην περιφερειακό που έπαιζε στο ΝΒΑ. Eκεί έχει παίξει 204 ματς μετρώντας 4.5 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά 20 λεπτά. Τη σεζόν 2018-19 μάλιστα ήταν πενταδάτος στους Θάντερ τη σεζόν 2018-19 σε 74 παιχνίδια στη regular season.

Για να προχωρήσει όμως η Ένωση στην απόκτηση του παίκτη, θα πρεπει να διευθετηθούν τα 10 ban που εχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή από τη FIBA. Στην περίπτωση αυτή δύσκολα θα πάρει και τον Ρεϊβόντε Ράις, αφού οι ξένοι της Βασίλισσας θα είναι 8 και θα αποτελούν πολυτέλεια αν αποκλειστεί από το BCL.

Ο... κίνδυνος για την αφαίρεση βαθμών

Αυτό που δημιουργεί την μεγαλύτερη απορία, είναι ότι η ΑΕΚ εξετάζει πολλές μεταγραφικές υποθεσεις χωρίς να σβήσει τα ban. Η ΑΕΚ δεν έχει καταβάλει τις δόσεις (διακανονισμούς με τους παικτες για τα ban), κάτι που θα έπρεπε να γίνει μεχρι και τις 25 Οκτωβρίου και δεν έγινε, με την ΑΕΚ να εχει δεσμευτει πως θα καταβάλει τα οφειλόμενα μέχρι και τις 5 Νοέμβρη, κάτι που επίσης δεν έγινε. Ο κίνδυνος για την Βασίλισσα αυτή τη στιγμή είναι μεγάλος. Αν δεν τηρηθεί ο διακανονισμός έστω και σε έναν παίκτη, τότε ο παίκτης έχει δικαίωμα να επανεργοποιήσει το ban και να ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που θα φερει στην Ένωση αφαίρεση βαθμών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα