Σερέλης: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με την διαφορά στο σκορ»

Σερέλης: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με την διαφορά στο σκορ»

Newsroom
Σερέλης: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με την διαφορά στο σκορ»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά τον εκτός έδρας αγώνα του Λαυρίου με τον Κολοσσό, τονίζοντας πως η εικόνα του ματς δεν αφήνει περιθώρια για ιδιαίτερο σχολιασμό.

Το ρεκόρ του Λαυρίου υποχώρησε στο 4-3 κι ο έμπειρος τεχνικός των «μεταλλωρύχων» δήλωσε αναλυτικά, μετά την βαριά ήττα (82-59) της ομάδας του από τον Κολοσσό στην Ρόδο:

«Δεν θα πω πολλά πράγματα, διότι η εικόνα του παιχνιδιού δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να μιλήσουμε. Ο Κολοσσός νίκησε απόλυτα δίκαια. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο και στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησε απέναντί μας. Εμείς είχαμε μόνο μία καλή αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο. Κυνηγήσαμε με το ίδιο σχήμα για πολλά λεπτά συνεχόμενα.

Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί το παιχνίδι πήγε σε τόσο μεγάλη διαφορά, από την στιγμή που είχαμε φτάσει στους πέντε πόντους. Είναι κάτι που δεν αρμόζει στην ομάδα μου. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και ότι δεν τα παρατάει. Σήμερα είχαμε μία πάρα πολύ κακή αντίδραση στο τέλος και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα