Καντζούρης: «Πρέπει να παραμείνουμε... ταπεινοί και πεινασμένοι» (vid)

Καντζούρης: «Πρέπει να παραμείνουμε... ταπεινοί και πεινασμένοι» (vid)

Newsroom
Καντζούρης: «Πρέπει να παραμείνουμε... ταπεινοί και πεινασμένοι» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Κολοσσού επί του Λαυρίου, αναφέροντας πως θα περιμένει την επιστροφή του Σον Μίλερ στην δράση κι ως εκ τούτου δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση σχετικά με το αν θα γίνει μεταγραφή ξένου.

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Λαυρίου στο κλειστό της Καλλιθέας, ο έμπειρος τεχνικός των Ροδιτών εξήγησε πως «πήραμε μία σημαντική νίκη. Νομίζω ότι όλους τους μικρούς στόχους που είχαμε βάλει πριν το παιχνίδι τους καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος, είναι μία νίκη που ανήκει για άλλη μία φορά στους παίκτες, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να παραμείνουμε... ταπεινοί και πεινασμένοι».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Η αυτοπεποίθηση χτίζεται από τα αποτελέσματα και την σταθερή δουλειά. Όταν κερδίζεις δυνατούς αντιπάλους, υπάρχει τόνωση στην ψυχολογία των αθλητών. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι, αρχίζοντας από την προπόνηση της Δευτέρας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την παρουσία του. Ελπίζουμε το επόμενο παιχνίδι να έχει ακόμη παραπάνω κόσμο».

Σχετικά με το ενδεχόμενη μεταγραφικής ενίσχυσης: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για μεταγραφή, όλα έχουν να κάνουν με την αποθεραπεία του Μίλερ. Θα συζητήσουμε με το ιατρικό σταφ και θα λάβουμε απόφαση».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα