Μάντζαρης: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε»

Μάντζαρης: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε»

Newsroom
Μάντζαρης: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε»

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στάθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.

Ο 31χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τη Χαποέλ Εϊλάτ καταβάλλοντας το ποσό του buy out του συμβολαίου του και τη Δευτέρα (15/11) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Δικεφάλου. Μάλιστα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του λέγοντας ότι… «είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στο στοιχείο που τον έπεισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, στάθηκε στον ρόλο του προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλου. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα