ΑΕΚ: Ακόμα δυο ban, έφτασε στα 7

ΑΕΚ: Ακόμα δυο ban, έφτασε στα 7

Newsroom
ΑΕΚ: Ακόμα δυο ban, έφτασε στα 7

bet365

Η ΑΕΚ αριθμεί πλέον επτά ban, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία πρόσθεσε ακόμα δυο στην «Ένωση».

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3/11, η FIBA ανακοίνωσε την επιβολή ακόμα δυο ban στην ΚΑΕ ΑΕΚ, φτάνοντας συνολικά τις επτά ποινές απαγόρευσης μεταγραφών.

Πλέον η συγκεκριμένη εξέλιξη βάζει ακόμα ένα εμπόδιο για την ενίσχυση της «Ένωσης» που αναζητά εδώ και καιρό παίκτες για τις θέσεις στην περιφέρεια και την front line, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Και αυτό γιατί αν δεν σβήσει τα επτά ban η ΑΕΚ δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Χθες (2/11) η «Ένωση» είχε πέντε ban ενώ ο Στέφανος Δέδας έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως το προπονητικό τιμ είναι σε επαφή με τη διοίκηση, καθώς θέλει ακόμα έναν σουτέρ και ένα γκαρντ.

Σήμερα εξάλλου η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λετονία απέναντι στη Ρίγα (19:00, Cosmote Sport 4 και Live από το Gazzetta), εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη της στο Basketball Champions League έπειτα από το αρχικό 0-2 και τις ήττες από τη Σομπατέλι και την Τρεβίζο.

ban aek

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα