Για την πρώτη νίκη η ΑΕΚ, εντός έδρας δοκιμασίες για Περιστέρι και Ηρακλή

Newsroom
Για την πρώτη νίκη η ΑΕΚ, εντός έδρας δοκιμασίες για Περιστέρι και Ηρακλή

bet365

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Ρίγα με στόχο την πρώτη νίκη της στο BCL, το Περιστέρι και ο Ηρακλής συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο FIBA Europe Cup με τις Τσμόκι Μινσκ και Λέιντεν, αντίστοιχα ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός παίζουν στην Πολωνία για το EuroCup Γυναικών. Δράση και στην Α2.

Το καλεντάρι της 3ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League έστειλε την ΑΕΚ στη Λετονία για την αναμέτρηση με τη VEF Ρίγα (19:00, Cosmote Sport 4 και Live από το Gazzetta), εκεί όπου η ομάδα του Στέφανου Δέδα θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση έπειτα από το αρχικό 0-2 και τις ήττες από τη Σομπατέλι και την Τρεβίζο.

Στο 0-2 βρίσκεται βρίσκεται και η Ρίγα, με αποτέλεσμα η νίκη να κρίνεται επιτακτική και για τους Λετονούς. Όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής, θυμίζουμε πως η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, προκρίνεται στη φάση των «16» ενώ ο δεύτερος με τον τρίτο από κάθε γκρουπ θα μπουν σε ένα play-in tournament.

Από κει και πέρα, το Περιστέρι υποδέχεται την Τσμόκι Μινσκ από τη Λευκορωσία (19:00) και ο Ηρακλής την ολλανδική Λέιντεν (20:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει ρεκόρ 1-2 και θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση ενώ ο «Γηραιός» παραμένει χωρίς νίκη στον θεσμό (0-3).

Στη μάχη του EuroCup Γυναικών, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπίντγκοζ (19:00) και ο Παναθηναϊκός την Πολκοβίτσε (20:00). Οι δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην Πολωνία. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, σήμερα θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

Το σημερινό πρόγραμμα
17.00 Κόροιβος-Αγρίνιο
17.00 Ψυχικό-Παγκράτι
17.00 Καβάλα-Φίλιππος
19.00 Αμύντας-Πανερυθραϊκός
- Το Ελευθερούπολη - Δάφνη Δαφνίου θα διεξαχθεί στις 10/11 ενώ αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Χαρίλαος Τρικούπης - Μαρούσι και Οίακας Ναυπλίου - Τρίτων.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα στον πλήρη τηλεοπτικό οδηγό του Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα